Lidt information
printer

Silkeborgløbet nu med start og mål i Indelukket.

Sidste år blev også sidste gang vi kunne bruge stadion til start og målområde. Så i år er vi rykket til Indelukket.

Her har vi lavet et lidt mere kompakt start-mål område. Vi har lagt vægt på og få alle de gode ting med fra stadion.

Vi har bevaret det meste af ruterne, så der er gensynsglæde for de mange, der kommer år efter år.

NY BØRNE RUTE : Børne ruten på 2,5 km går i år rundt om Aqua og skoven bagved.

De 3 voksen etaper kommer rundt i bl. A. Kopskoven, Nordskoven og Vejlbo Mose.

Ruterne er mest i skov og kun ganske lidt på asfalt. Der er udfordringer for alle, både motionister og supermotionister, der kommer til løbet.  

I mål området har vi lagt vægt på, at det er overskueligt hvor løberne skal starte og hvordan etaperne går over i hinanden, for dem, der skal løbe flere.

Og så har vi udnyttet de muligheder, som Indelukket giver og bevaret den gode stemning vi havde på stadion. I Indelukket rammer naturen pladsen ind og giver en dejlig tæt atmosfære i hele området.

Der vil selvfølgelig være plads til både løbere og tilskuere.  Og vi har igen i år allieret os med en række sponsorer, der er med til at hygge omkring løbet.

Der er klassevinderkage fra Bordingbageren på alle voksen distancerne. Og der er medalje og is til børnene.

Der er vand og  energidrik til løberne og frugt i målområdet. Efter endt anstrengelse, er der gratis kaffe og kage til løberne.

 

Nyt i år: Walk på 7,1 km.

Naturen omkring Indelukket og de omliggende søer indbyder til en gåtur, så selvfølgelig skal Silkeborgløbet også have en ”Walk”. Vi har lavet en smuk tur med udgangspunkt i Indelukket og en rute omkring ”Brillerne” på i alt 7,1 km.

Turen kommer ud på nogle af de mindre, men smukke stier omkring Brillerne. Hvis I har klapvognen med, så skal I være opmærksom på rødderne på de små stier. De er dog ikke større, end at man sagtens kan komme over. Og er man heldig, så kan det være man bliver belønnet med at se Isfuglen, der bl.a. holder til i området.

 Silkeborgløbet er med til at promovere Silkeborg som Danmarks Outdoor Hovedstad og viser nogle af de muligheder naturen omkring Silkeborg giver for både motion og gode naturoplevelser.

 Er du lokal, så tag gerne cyklen og kommer du udefra, så er der mulighed for parkering ved Ferskvandscenteret eller ved Museum Jorn.

Du kan se mere på Løbets hjemmeside www.silkeborgloebet.dk