SilkeborgLøbet er den 14. August 2021
 
Silkeborgløbet har eksisteret siden 2002 og har i dag både løb og walk
 
Silkeborgløbet er byens traditionelle løb. Det afholdes i de smukke skove omkring Silkeborg og med start og mål i Indelukket.

Børne ruten på 2,5 km går i år rundt om Aqua og skoven bagved. De 3 øvrige etaper kommer rundt i bl. a. Kopskoven, Østerskoven og Vejlbo Mose. Ruterne er mest i skov og ganske lidt på asfalt. På Walk er der 2 ruter, først en smuk rute omkring ”Brillerne” på i alt 7,2 km, hvor man kan være heldig og blive belønnet med at se Isfuglen, der bl.a. holder til i området. Har man mod på mere, så fortsætter man ud på etape 2 og når i alt 13 km.

Der er god plads til både løbere og tilskuere. Og vi har igen i år allieret os med en række sponsorer, der er med til at hygge omkring løbet. Der er præmie til den hurtigste kvinde og mand på hver distance også til walk. Derudover er der medalje og is til børnene. Der er vand og energidrik til løberne og frugt i målområdet. Efter endt anstrengelse, er der gratis kaffe og kage til løberne.

Silkeborgløbet er med til at promovere Silkeborg som Danmarks Outdoor Hovedstad og viser nogle af de muligheder naturen omkring Silkeborg giver for både motion og gode naturoplevelser.

Vi ses !

SPONSORER