SilkeborgLøbet er den 23. april 2022
 

Silkeborgløbet er byens traditionelle løb. Det afholdes i de smukke skove omkring Silkeborg og henvender sig både til løbere, walkere og børnefamilier.
Her er der plads til hele familien og mor, far eller bedsteforældre er velkomne til at følge børnene rundt på børneløbet, så alle kommer sikkert og trygt i mål.

Til børnene har vi en distance på 2,5 km
Børn op til og med 12 år, bliver belønnet med både medalje og en is efter løbet.

Til walkerne har vi to distancer på henholdsvis 5 km og 10 km.
Til løberne har vi tre distancer på henholdsvis 5 km, 10 km og 21,1 km.
For walk og løb er distancerne formet som et stjerneløb, hvor man går eller løber 1, 2 eller 3 etaper afhængig af den valgte distance.

Der er præmier til hurtigste kvinde/mand på de 3 løbedistancer og på de 2 walk distancer.
Hver gang man passerer mål, er der mulighed for væske og i mål området er der væske og frugt til deltagerne og en kop kaffe/te og et stykke kage, kan hentes i kaffe teltet.
Inden I tager hjem efter en hyggelig dag, er det vigtigt at I lige tjekke om I er blandt de heldige til en af lodtrækningspræmierne.

Silkeborgløbet er byens traditionelle løb. Det afholdes i de smukke skove omkring Silkeborg og nu med start og mål i Indelukket.
Børne ruten på 2,5 km går i år rundt om Aqua og skoven bagved. De 3 øvrige distancer kommer rundt i bl.a.  Nordskoven, Øster skov og Vejlbo Mose. Ruterne er mest i skov og ganske lidt på asfalt.
Silkeborgløbet er med til at promovere Silkeborg som Danmarks Outdoor Hovedstad og viser nogle af de muligheder naturen omkring Silkeborg giver for både motion og gode naturoplevelser. 

Vi ses !

SPONSORER